History

alt

Driver

Alain DE CHANGY
AlainDE CHANGY
BELBEL
1st participation
1956
Participations
4
Victories
0
Podiums
4

Palmares

YearRankingCATCategory rankingTeamNationality#CarDrivers
195946
S 2001 cm3 à 3000 cm3
12EQ NAT BELGEBEL10Ferrari 250 TESTA ROSSA
Ferrari 250 TESTA ROSSA
FRA Lucien BIANCHIBEL Alain DE CHANGY
195806
2001 cm3 à 3000 cm3
03EQ NAT BELGEBEL21Ferrari 250 TESTA ROSSA
Ferrari 250 TESTA ROSSA
BEL Jean BLATONBEL Alain DE CHANGY
195738
3001 cm3 à 5000 cm3
09EQ NAT BELGEBEL11Ferrari 290 M M
Ferrari 290 M M
BEL Jacques SWATERSBEL Alain DE CHANGY
195631
1501 cm3 à 2000 cm3
04EQ NAT BELGEBEL20Ferrari 500 TR
Ferrari 500 TR
FRA Lucien BIANCHIBEL Alain DE CHANGY
0